2010. augusztus 24., kedd

Érdek(lődés)ek köre

Részlet egy FB-oldalról:

Sándor Huszti

Ismerősnek jelöltedMegjelölés ismerősként

Adatok

Sándor csak bizonyos információkat oszt meg mindenkivel. Ha Sándor az ismerősöd, küldj neki üzenetet vagy jelöld meg ismerősként.Ha ismered Sándor-t, küldj neki üzenetet!

Magamról
Alapadatok Nem: Férfi

Érdeklődési kör
Egyéb Kósa Lajos, Stanley Kubrick


Tulajdonképpen semmi különös nincs abban, ha valakinek az érdeklődési körébe Kósa Lajos is beletartozik. Pláne Stanley Kubrick mellett ugye! Nem semmi! És igazából nincs rá semmi okom, hogy most kellemetlenkedjek meg minden, csak az jutott eszembe, hogy vajon miért tartja valaki fontosnak közzé tenni a fészbukon a Kósát „tartalmazó” érdeklődési körét, amikor pedig más információt egyáltalán nem ad meg magáról. Ismerőseit nem látni, csak annyi derül ki, hogy érdeklődik Kósa Lajos után.

Ami miatt az ember itt, a terasz zöldjében, a Nagytemplom tornyainál kicsit messzebb is ellátva arra gondol, hogy valahonnan esetleg ismerik egymást, netán jóban vannak. Mármint Kósa Lajos és Huszti Sándor. Ami persze megintcsak egyáltalán nem büntetendő dolog, ha úgy van egyáltalán.

Mindössze azért szúrt szemet, mert az önkormányzati hírmondó dehiren nem sok hirdetést látni, van egy szegényes DKV-s lent, meg egy papírírószeres középen. Van viszont egy fent,fő helyen, ami rögtön szemet szúr: a Huszti-kert lakóparké, amelyre rákattintva az irigylésre méltó gazdagság és jómód lehetősége tárul fel a szemünk előtt. Hogy micsoda üzletközpontos-arborétumos, állatokban és növényekben gazdag életteret kínálnak ott a pénzben és kapcsolatokban gazdag helyi lakosoknak.

Majd, ha felépül, ha megveszik, ha elkészül. Amihez persze nyilván kellenek a jó kapcsolatok, az önkormányzat (képviselő-testület) és a hivatal simulékonysága, együttműködő hozzáállása, nehogy má vele akadékoskodjon a sok könyöklős tintanyaló, mint teszi azt a csóró, hitelből építkező egyszerű emberekkel. Azokkal, akiknek valószínűleg nem Kósa Lajos tartozik az érdeklődési körébe.

Persze az is lehet, hogy a lakóparkot az önkormányzati hírportálon reklámozó Huszti Sándor, valamint a Facebookon lévő ugyanilyen nevű úr csupán névrokona egymásnak, s az is elképzelhető, hogy a drusza érdeklődési köre meg az épít(kez)ési vállalkozóé nem egyezik meg. De azért ez nem nagyon valószínű.

2 megjegyzés: